Hráčem 4. kola, 1.A třída sk. B, se stává...

Datum kola: 21.08.2021

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Radek Hruška

38%

Zkušený kapitán týmu SK Sokoleč se po skvělém výkonu a vítězství svého týmu objevil v TOP 11 a hned se stal hráčem kola. Radek Hruška řídil z obranných řad vysoké vítězství 8:1 proti Rejšicím. Jako správný kapitán povzbuzoval svůj tým po celý zápas, měl skvělý přehled ve hře a v obranné činosti byl nekompromisní. Sokoleč tak odčinil porážku z prvního zápasu a posunul se do středu tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Filip Mareček 27%
3. Vojtěch Klepal 19%


0

TJ Záryby se prezentují skvělým fotbalem a zaslouženě se nachází v horním patře tabulky. Velikou zásluhu na tom má Filip Mareček, který si v utkání proti Slovanu z Poděbrad připsal dva přesné zásahy a měl tak velký podíl na druhé výhře svého týmu v této sezóně. Nakonec v hlasování fanoušků skončil na skvělém druhém místě.

 

"B" Tým Čáslavi si zatím po dvou zápasech vede velmi dobře a nachází se na druhém místě díky skóre. V utkání proti Mělníku Čáslav svého soupeře jednoznačně přehrávala a veliký podíl na tom měl záložník Vojtěch Klepal, který se dvakrát zapsal do střelecké listiny během 7. minut a obsadil v hlasování fanoušků o hráče kola krásné 3. místo

 

 

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.