Hráčem Podzimní. kola, 1.A třída , se stává...

Datum kola: 01.11.2020

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Václav Ryba

49%

Václav Ryba patří mezi nejstarší hráče 1.A třídy a i díky jeho stabilní výkonnosti se Hrádek, který byl minulý rok v soutěži nováčkem, drží v horní polovině tabulky. Svému týmu nechyběl v žádném utkání a my předpokládáme, že nebude chybět ani "u pultu s mikrofonem", pro očekávaný rozhovor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Jan Vodrážka 37%
3. Lukáš Brož 5%


0

Hlasování o hráče podzimu v 1.A třídě nabídla velmi zajímavou změnu pozic, kterou je možné vidět spíše v motosportech. Zpočátku vedoucí muž hlasování, radnický Lukáš Brož, se nakonec se 121 hlasy musel smířit s třetí pozicí, jelikož hlavní souboj předváděla dvojice z opačných pólů sestavy. Petřínský ostrostřelec, Jan Vodrážka, nakonec musel přijmout porážku nad nejstarším hráčem v sestavě podzimu, jednačtyřicetiletým brankářem Svatoboru Hrádek, Václavem Rybou. Jejich souboj nakonec rozhodlo 292 hlasů a Václav s celkovými 1190 hlasy hlasování o hráče podzimu vyhrál.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.