Hráčem 7. kola, Okresní přebor České Budějovice, se stává...

Datum kola: 04.10.2020

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Jiří Hanousek

41%

Hráčem kola se stal poprvé za poslední 3 sezóny v téhle anketě fotbalista z mužstva TJ Slavoj Srubec. Je jím útočník Jiří HANOUSEK, který měl v posledních dvou týdnech formu jako hrom. Nejen, že před 14-ti dny vystřílel 4 góly vítězství pro svůj tým na hřišti v Borovanech, ale na tento výkon navázal hned v následujícím domácím duelu proti Hluboké "B", kde se do sítě soupeře trefil čistým hattrickem a jeho mužstvo si mohlo do tabulky připočítat další vítězný zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Tomáš Kořínek 30%
3. Václav Homoláč 16%


0

V hlasování o nejlepšího hráče 7. kola OP na Českobudějovicku probíhal vyrovnaný hlasovací souboj. Na 3. místě se umístil záložník Václav HOMOLÁČ ( SK Jankov "B" ), který odvedl proti soupeři z Rudolfova "B" i kvalitní defenzivní práci při domácí bezbrankové remíze. 2. místo po sečtení hlasů zbylo pro Tomáše KOŘÍNKA ( TJ Nové Hrady ). Útočník v domácím dresu pomohl 2 góly do branky mužstva z Římova ke druhé výhře v sezóně. Vítězem se tentokrát stal opravdu právem Jiří HANOUSEK ( TJ Slavoj Srubec ). 

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.