Hráčem 6. kola, Okresní přebor České Budějovice, se stává...

Datum kola: 27.09.2020

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Radek Hanousek

65%

Vítězství v anketě a zisk ocenění pro hráče kola získal tentokrát další člen hráčského kolektivu ze Zlivi Radek HANOUSEK. Zkušený záložník a popřípadě útočník se také jednou trefil do sítě domácího Rudolfova a na několika dalších brankách svých spoluhráčů měl lví podíl. O rozhovor Vás samozřejmě nepřipravíme.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Karel Jindrle ml. 21%
3. Tomáš Křiváček 7%


0

Po 6. kole OP na Českobudějovicku už byla sestava kola plně obsazena, jak by si dle nás nebo vedoucích členů zasloužila. Po hlasování, kterého se zúčastnila spousta čtenářů a fanoušků, jsou výsledky následující. Na bronzovém stupýnku a tudíž 3. místo obsadil Tomáš KŘIVÁČEK ( TJ Hluboká nad Vltavou ), jenž hattrickem přispěl velkou měrou k domácí vysoké výhře nad Novými Hrady. Stříbrné a tudíž 2. místo zůstalo pro stopera Karla JINDRLEHO ml. ( SK Zliv ), jehož dvě branky z pozice obránce uzavřely střelecké představení mužstva ze Zlivi na hřišti v Rudolfově. 1. místo jste přiřkli jeho spoluhráči, kterým je Radek HANOUSEK ( SK Zliv ).

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.