Hráčem 5. kola, Okresní přebor České Budějovice, se stává...

Datum kola: 20.09.2020

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Lukáš Janák

59%

K mladší enklávě v sestavě Dobré Vody patří i záložník Lukáš JANÁK. Tomu se tentokrát výborně vydařil zápas na hřišti Srubce, kde svými dvěma brankami zařídil týmu vedení před odchodem do kabin. Ve druhém poločase se přidali střelecky i další spoluhráči a dovedli nakonec své mužstvo k jasné výhře 5:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Dominik Šindelář 27%
3. Ondřej Maxa 8%


0

Po odehraném 5. kole se Sestava kola musela na přání zlivského trenéra obejít bez nominace jakéhokoli hráče Zlivi. Proto dostali prostor další hráči, kteří taktéž ve svých zápasech předvedli nejlepší či nadstandartní výkony. Hlasování určilo pořadí následovně. Na 3. místě se umístil věkem nejzkušenější jankovský fotbalista v sestavě Ondřej MAXA ( SK Jankov "B" ), který svojí brankou uzavřel střeleckou přehlídku proti soupeři z Nových Hradů. O stupínek výš se na 2. místě umístil jeho spoluhráč Dominik ŠINDELÁŘ ( SK Jankov "B" ), jenž naopak jankovskou střelnici svým gólem otevřel a v průběhu utkání ještě jednu přidal. Vítězem a Hráčem kola se stal tentokrát záložník Lukáš JANÁK ( SK Dobrá Voda ).

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.