Hráčem 4. kola, Okresní přebor České Budějovice, se stává...

Datum kola: 13.09.2020

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Tomáš Kučera

40%

Je to takřka přesně rok, kdy byl v hlasování zvolen zlivský útočník Tomáš KUČERA Hráčem kola. Onehdy tomu tak bylo po výkonu v zápase proti Lokomotivě ČB "B", kdy se mu podařilo vsítit soupeři hattrick. Tentokrát si o branku pohoršil, ale i přesto jeho 2 góly pomohly k vcelku jasné výhře na hřišti v Nových Hradech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Miroslav Krčín 34%
3. David Babka 10%


0

O korunu pro Hráče kola tentokrát bojovala nominace se spoustou nováčků, ale i s hráči, kteří se do Sestavy kola podívali již po několikáté a po sečtení hlasů skončilo tentokrát pořadí následovně. Na 3. místě se umístil David BABKA ( FK Calofrig Borovany ), útočník, jenž se v sestavě letos objevil poprvé, ale ani jeho 2 branky na hřišti v Dobré Vodě nestačily k zisku nějakého bodu. Dalo by se říct, že 2. místo si vychytal Miroslav KRČÍN ( FK Borek ) v zápase na hřišti Rudolfova "B", kde celek Borku zvítězil i díky výkonu brankáře s čistým štítem. Hráčem kola se stal po týdenní pauze opět hráč leadera soutěže a je jím Tomáš KUČERA ( SK Zliv ). 

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.