Hráčem 3. kola, Okresní přebor České Budějovice, se stává...

Datum kola: 06.09.2020

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Martin Zajac

59%

Po delší době získal ocenění pro Hráčem kola někdo jiný než člen aktuálního leadera tabulky ze Zlivi. Rybník všem svým soupeřům tentokrát vypálil Martin ZAJAC z mužstva TJ Nové Hrady. Na hřišti v Žabovřeskách odehrál vydařený zápas a svůj výkon podtrhl 2 góly, čímž se velkou měrou přičinil k zisku prvních 3 bodů v letošním ročníku pro Nové Hrady do tabulky OP.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Matěj Hosnedl 25%
3. Jakub Bláha 7%


0

O nominaci do 3. kola hlasování v anketě o Hráče kola byly ochuzené týmy týmy Borovan a Olešníku "B", protože zápas nebyl odehraný. I přesto byla sestava kola zajímavě složená a měli jste pro koho hlasovat, což se odrazilo i na vcelku početném počtu hlasů. Na 3. místě skončil záložník Jakub BLÁHA ( TJ Nové Hrady ), který v 15-ti letech nastoupil ke svému prvnímu zápasu mezi dospělými a jeho premiéra skončila vítězně. Svržen z trůnu po několika úspěších za sebou byl nominovaný hráč ze Zlivi, jímž byl tentokrát Matěj HOSNEDL ( SK Zliv ) a jak jeho výborný výkon v zápase s Jankovem "B", ve kterém vstřelil branku a na další přihrál, tak ani hlasy jeho příznivců nestačily k zisku dalšímu triumfu v anketě a musel se spokojit s 2. místem. Tentokrát nadvládu jednoho týmu na stupni vítězů podtrhl záložník Martin ZAJAC ( TJ Nové Hrady ), který se umístil na 1. místě.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.