Hráčem 2. kola, Okresní přebor České Budějovice, se stává...

Datum kola: 30.08.2020

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Lukáš Čáp

67%

Rozhovor tentokrá budeme připravovat s dalším hráčem ze zlivské sestavy, jenž ovládl hlasování o Hráče kola a bude jím krajní obránce nebo záložník Lukáš ČÁP. Nová posila mužstva, která se objevila v zápasové sestavě letos poprvé a hned si připsala takovýhle individuální úspěch, díky svému vydařenému výkonu na hřišti mužstva Hluboké v místním derby.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Martin Pomije 16%
3. Matěj Maurer 7%


0

Ve 2. kole zopakovalo několik hráčů svoji nominaci do Sestavy kola z úvodu soutěže. Ale ani jeden z nich se opět nedočkal ocenění Hráče kola. Na 3. místě se tentokrát umístil mladý hráč Matěj MAURER ( SK Jankov "B" ), jenž svými 2 góly rozhodl o první výhře v sezóně pro svůj tým v derby na hřišti v Žabovřeskách. 2. místo si vychytal brankář Martin POMIJE ( SK Úsilné ), jenž několika velmi dobrými zákroky vychytal hráče Borovan a nedovolil jim, aby si odvezli plný počet bodů. Vítězem se stal kdo jiný, než člen zlivské základny Lukáš ČÁP ( SK Zliv ).

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.