Hráčem 1. kola, Okresní přebor České Budějovice, se stává...

Datum kola: 23.08.2020

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Pavel Boubal

74%

Vzhledem k tomu, že se v nominaci Sestavy kola objevil opět i člen z týmu SK Zliv, bylo velmi pravděpodobné, že se také umístí mezi třemi nejlepšími hráči odehraného kola. A v podstatě bez nějakého většího překvapení se tak stalo a s velkým náskokem před svými následovníky se na prvním místě umístil střední záložník Pavel BOUBAL, jenž vybojoval spousty míčů a v těžkém zápase na hřišti Žabovřesk také připravil 2 branky svým spoluhráčům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Jaroslav Houška 11%
3. Petr Nekola 7%


0

Úvodní kolo OP nabídlo spoustu gólů a v Sestavě kola bylo z koho vybírat. Byť se naše soutěž o hráče kola po takřka roční pauze rozjíždí pomalu, pevně věřím, že s každým dalším týdnem bude hlasování o Hráče kola čím dál více zajímavější a vyrovnanější. Výsledky po uplynulém víkendu byly následující. Na 3. místě se umístil mladý záložník Petr NEKOLA ( SK Dobrá Voda ), kterému se podařilo vstřelit 2 branky do sítě Úsilného při domácí očekávané výhře. 2. místo jste odhlasovali pro střelce kola Jaroslava HOUŠKU ( FK Borek ), jemuž se podařilo zatížit konto soupeře z Jankova "B" hned 4 góly. Na 1. místě se skoro již tradičně umístil člen zlivského mužstva, kterým byl tentokrát Pavel BOUBAL ( SK Zliv ).

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.