Hráčem 1. kola, Okresní přebor České Budějovice, se stává...

Datum kola: 10.11.2019

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Robert Hanzal

70%

Fanoušci a členové mužstva SK Zliv potvrdili i v předposlední podzimní hlasovací anketě svoji dominanci a potřetí za sebou se stal Hráčem kola jejich hráč, kterým je tentokrát zástupce středových řad Robert HANZAL. Tento zkušený halv se na poslední dva podzimní zápasy vrátil do sestavy leadera OP po dvouzápasovém disciplinárním trestu a jeho přítomnost byla hned znát. Nejen že přispěl svým klidem v rozehrávce a vstřelenou brankou k vysoké výhře v minulém kole, ale při chuti byl i v posledním podzimním kole a branku vsítil též do sítě Žabovřesk na jejich hřišti, čímž přispěl k zisku dalších 3 bodů do tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Václav Jirkovský 18%
3. Jaroslav Pauer 10%


0

Je odhlasováno o posledního podzimního Hráče kola a v brzké době nás ještě čeká poslední sezónní anketa, kde se bude rozhodovat o HRÁČI PODZIMU. Po minulém víkendu se ve vašem hlasování umístila na 3. místě brankářská opora Jaroslav PAUER ( SK Dobrá Voda ), jenž v posledním utkání půlsezóny pomohl svému celku důležitými zákroky k výhře nad Rudolfovem "B" a díky zaváhání soupeře z Borku se tak zároveň jeho mužstvo posunulo na 2. místo v tabulce, kde přezimuje. Na 2. místě se po součtu hlasů vyhřívá Václav JIRKOVSKÝ ( SK Jankov "B" ), který odpracoval na střední záloze výborný zápas a jeho tým i díky jeho výkonu deklasoval na závěr podzimu soupeře z Římova na jeho hřišti již v prvních 35 minutách, kdy se zrodil i konečný výsledek 6:0. Hráčem kola se stal další záložník nominovaný do Sestavy kola Robert HANZAL ( SK Zliv ).

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.