Hráčem 12. kola, Okresní přebor České Budějovice, se stává...

Datum kola: 27.10.2019

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Jindřich Čejka

68%

Dalším prvenstvím při volbě Hráče kola z řad fotbalistů SK Zliv se může pyšnit její obránce, dle potřeb i záložník Jindřich ČEJKA. Své místo na výslunní si vysloužil předchozí nominací do Sestavy kola za výkon na hřišti nováčka z Nových Hradů, kde se mu podařilo vsítit vyrovnávací gól, který byl jeho prvním v téhle sezóně a pomohl svému týmu ve velmi těžkém a bojovném utkání k zisku dalších důležitých 3 bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Matěj Maurer 12%
3. Tomáš Křiváček 8%


0

V hlasování 12. kola o Hráče víkendu výsledky dopadly následovně. Na 3. místě se umístil nejlepší střelec celého kola Tomáš KŘIVÁČEK ( TJ Hluboká nad Vltavou "B" ), který byl ústřední postavou v zápase proti mladíkům z Rudolfova "B" a svým hattrickem jako jediný střelec utkání režíroval výhru svého týmu. Stejně jako v minulém kole si další 2. místo vysloužil Matěj MAURER ( SK Jankov "B" ), když zopakoval i střelecký výkon z minulého kola a do tabulky střelců si připsal další 2 zásahy, kterými přispěl k výhře na hřišti Srubce. Vítěz se zrodil opět po týdenní pauze v řadách Zlivi a je jím tentokrát Jindřich ČEJKA ( SK Zliv ).

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.