Hráčem 11. kola, Okresní přebor České Budějovice, se stává...

Datum kola: 20.10.2019

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Petr Nekola

50%

Druhým nejčastějším vítězem v anketě o Hráče kola se hned po Zlivi stávají členové mužstva SK Dobrá Voda. Tentokrát v hlasování uspěl mladý sedmnáctiletý záložník, jenž se v A-týmu víceméně ještě rozkoukává Petr NEKOLA. O víkendu se do zápasu zapojil pouze jako náhradník vzhledem k tomu, že dorazil z dorosteneckého utkání do již rozehraného duelu a na hřišti v Borku se přeci jen stihl zapsat jednou brankou do střelecké listiny. Pomohl tím k remíze v přímém souboji o průběžné 2. místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Matěj Maurer 33%
3. Jaroslav Zrun 7%


0

Další hlasovací kolo o nejlepšího Hráče víkendu dle vás čtenářů máme za sebou. Pořadí dopadlo tentokrát následovně. Dalším skvělým výkonem v zadních řadách se prezentoval poslední vítěz a Hráč kola Jaroslav ZRUN ( SK Zliv ), když byl u těsné porážky fotbalistů ze Srubce a tentokrát si po nominaci do Sestavy kola vybojoval ve finále 3. místo. Na 2. místě skončil po vcelku dlouho vyrovnaném souboji mladý útočník Matěj MAURER ( SK Jankov "B" ), kterému se vydařil zápas proti Borovanům, kde vstřelil vítěznou branku a zároveň již 5 v letošním ročníku. Vítěz kola není tentokrát ze Zlivi, ale i jeho týmu patří příčky nejvyšší a je jím tentokrát mladík Petr NEKOLA ( SK Dobrá Voda ). 

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.