Hráčem 10. kola, Okresní přebor České Budějovice, se stává...

Datum kola: 13.10.2019

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Jaroslav Zrun

62%

Opora týmu, vůdce, defenzivní hráč, kapitán a hlavně zkušenost, to vše je v jedné osobě Jaroslav ZRUN ( SK Zliv ). Loni zvítězil v anketě jako " Muž se železnou maskou ", když jej na hřišti Olešníku "B"/Temelínu po zranění zdobila obličejová maska a přesto dokázal 2 krát skórovat při konečném výsledku 2:2. Tentokrát se v Borovanech gólově neprosadil, ale jeho morální přístup a zkušenosti byly největším přínosem pro tým, který jako správný kapitán dotáhl k vítěznému konci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Jan Kubeš 18%
3. Tomáš Kratochvíl 10%


0

V 10. kole OP Českobudějovicka potvrdil tým Zlivi nejen svoji aktuální formu a v tabulce 1. místo, ale i svoji nadvládu v hlasovací anketě o Hráče kola. Pouze 3. místo jste vyhlasovali pro hráče jiného týmu a je jím Tomáš KRATOCHVÍL ( SK Dobrá Voda ), který se do zápisu o utkání zapsal 2 brankami a pomohl týmu porazit soupeře z Jankova "B". První dvě místa jsou víceméně dlouhodobě pravidelně dána. Tentokrát se na 2. místě vyhřívá hráč ofenzivních řad Jan KUBEŠ ( SK Zliv ). V borovanech nejdříve otevřel skóre zápasu, poté se postavil k penaltě, kterou ovšem neproměnil a chvilku poté byl ve vápně faulován a další následně nařízená penalta znamenala uklidňující dvougólové vedení. Stejně jako v loňské sezóně se z 1. místa může těšit obránce Jaroslav ZRUN ( SK Zliv ).

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.