Hráčem 9. kola, Okresní přebor České Budějovice, se stává...

Datum kola: 06.10.2019

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Karel Jindrle ml.

60%

Opět se stal vítězem v hlasování a tudíž Hráčem kola člen zlivské enklávy a to v téhle sezóně již počtvrté. Tentokrát prvenství patří ofenzivnímu hráči, kterým je Karel JINDRLE mladší. V posledních zápasech svého týmu byl vždy velmi aktivní a poslední víkend o sobě dal vědět nejvíc, když 2 brankami a jednou gólovou přihrávkou měl lví podíl na vysoké domácí výhře proti jednomu z konkurentů Zlivi na přední příčky z Dobré Vody.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Matěj Prediger 19%
3. Josef Janů 11%


0

Do Sestavy kola v 9. kole OP tentokrát neměli šanci se dostat hráči z Nových Hradů a Hluboké "B", protože jejich zápas se neodehrál. I přesto je to ale asi ani mrzet nemusí, protože po jednokolové pauze se do boje o Hráče kola vrátili zlivští zástupci a potvrdili opět svoji dominanci v hlasování. Na 3. místě skončil po sečtení všech hlasů Josef JANŮ ( TJ Lokomotiva ČB "B" ) se podílel na výhře v Úsilném 2 brankami a tím si vystřílel místo v Sestavě kola. 2. místem se může pyšnit střelec Matěj PREDIGER ( SK Jankov "B" ), který taktéž pomohl 2 góly své rezervě zdolat silného soupeře z Olešníku "B"/Temelínu. Na a jak již bylo nastíněno 1. místo si po zasloužené nominaci připíše Karel JINDRLE mladší ( SK Zliv ).

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.