Hráčem 8. kola, Okresní přebor České Budějovice, se stává...

Datum kola: 29.09.2019

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Jakub Marek

45%

Poslední kola získávají většinou tituly Hráče kola ofenzivní hráči a není tomu jinak ani v 8. kole OP, kde si těsné prvenství vysloužil Jakub MAREK z týmu aspirujícího na postup SK Dobré Vody. Tomuto hráči se podařilo skórovat chvilku před odchodem do kabin v zápase se soupeřem ze Žabovřesk a vzhledem k tomu, že se nikdo jiný gólově neprosadil, připsal si tak důležitou vítěznou branku, která znamenala pro SK Dobrou Vody další důležité 3 body do tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Vladimír Gregor 44%
3. Miroslav Šálený 4%


0

Máme za sebou nejen zápasy 8. kola OP, ale také ukončené hlasování o Hráče kola, které bylo po delší době opět napínavé až do samého konce. Sestava kola se tentokrát musela obejít bez zastoupení týmů, které se do hlasování angažují a zapojují nejvíce. Na 3. místě skončil Miroslav ŠÁLENÝ ( FK Olešník "B"/Temelín ), který vstřelil úvodní branku zápasu kola, kde se o víkendu utkal jeho tým s mužstvem ze Zlivi. 2. místo připadlo po boji v hlasování vás čtenářů Vladimíru GREGOROVI ( TJ Nové Hrady ), jenž se do nominace dostal po výborném výkonu na hřišti Srubce, kde vstřelil i vítěznou branku zápasu. 1. místo tentokrát ukořistila o neskutečné 1% hlasů útočník Jakub MAREK ( SK Dobrá Voda ).

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.