Hráčem 7. kola, Okresní přebor České Budějovice, se stává...

Datum kola: 22.09.2019

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Jakub Slavík

74%

Asi jeden z nejčastěji nominovaných hráčů do Sestavy kola je rychlonohý Jakub SLAVÍK z týmu SK Zliv. Svými vcelku stabilními a hlavně výbornými výkony patří po většinou k nejlepším hráčům na hřišti a navíc je velmi platný, co se produktivity týče. Díky své rychlosti připraví za zápas svým spoluhráčům spoustu gólových příležitosti a není pro něj problém, aby i sám své šance zakončil, o čemž vypovídá také jeho letošní bilance, kdy se zatím v 6 utkáních 6x gólově prosadil a patří momentálně k nejlepším střelcům OP. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Jiří Vlček 13%
3. Jan Horský 7%


0

Opět jsme měli po 7. kole v hlasování o Hráče kola jednoznačný průběh a v podstatě o vítězi bylo od samého začátku jasno. Na stupních vítězů se stejně jako v minulém kole a tentokrát na 3. místě skončil Jan HORSKÝ ( TJ Sokol Žabovřesky ), jenž si připsal další branku v sezóně, která tentokrát znamenala bodový zisk z těžkého zápasu proti Olešníku "B"/Temelínu. První dvě místa obsadili spoluhráči z aktuálně nejlepšího týmu soutěže. 2. místo ukořistil zkušený Jiří VLČEK ( SK Zliv ), jehož gólová hlavička do sítě Rudolfova "B" pro něj znamenala první branku v sezóně. No a na 1. místě se umístil velmi často nominovaný hráč do Sestavy kola Jakub SLAVÍK ( SK Zliv ).

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.