Hráčem 6. kola, Okresní přebor České Budějovice, se stává...

Datum kola: 15.09.2019

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Tomáš Kučera

79%

Hráčem kola jste si po 6. kole OP na Českobudějovicku zvolili útočníka z týmu SK Zliv Tomáše KUČERU. Je to hráč, který se na jaře vrátil po několikaleté pauze do zlivského mužstva a jeho návrat do sestavy se začal projevovat i v gólových statistikách. V průběhu jara stihl vstřelit do sítě soupeřů 6 branek a letos jich má zatím po odehraných pěti kolech na svém kontě již 7. Víkendový hattrick do sítě Lokomotivy ČB "B" jej dokonce katapultoval do čela aktuální tabulky střelců OP.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Jan Horský 9%
3. Petr Langer 3%


0

Hlasování o Hráče 6. kola nebylo tentokrát nikterak napínavé a mělo v podstatě jednoznačný průběh. V souboji o 3. místo uspěl v konečném součtu hlasů zkušený Petr LANGER ( FK Calofrig Borovany ), jemuž se podařilo vsítit soupeři ze Srubce branku z penaltové značky, která nakonec byla i vítěznou. Na stupních vítězů, konkrétně na 2. místě se potřetí za sebou objevil hráč ze Žabovřesk tentokrát Jan HORSKÝ ( TJ Sokol Žabovřesky ), který vstřelil vítěznou branku v těžkém zápase na hřišti Rudolfova "B". Tentokrát jasným vítězem ankety a Hráčem kola se stal Tomáš KUČERA ( SK Zliv ).

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.