Hráčem 3. kola, Okresní přebor České Budějovice, se stává...

Datum kola: 25.08.2019

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Matěj Fürst

81%

Další prvenství v anketě, kdy volíte nejlepšího Hráče kola, získal zástupce týmu SK Zliv, jímž je Matěj FÜRST. Tento počin se mu již vydařil v loňské sezóně, ale nyní to byla jednoznačná záležitost, co se počtu hlasů týče. Minulý víkend byl na hřišti jednou z hlavních postav na středu zálohy, kde dirigoval hru domácího mužstva a velice nebezpečně zahrával standartní situace, ze kterých zlivští vstřelili i hodně důležité góly, kterými strhli zápas s rezervou Jankova nakonec na svoji stranu. Rozhovor s hráčem nabídneme tentokrát až v průběhu příštího týdne.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Tomáš Kučera 8%
3. Radek Horejš 5%


0

S menším zpožděním tady máme vyhlášení nejlepšího hráče 3. kola OP Českobudějovicka. Vámi odeslané hlasy posunuly na konečné 3. místo útočníka Radka HOREJŠE ( FK Borek ), který si připsal 2 gólové zápisy proti soupeři ze Žabovřesk a pomohl svému týmu k výhře ve druhém domácím utkání za sebou. Stejně tak se 2 góly předvedl domácím divákům útočník Tomáš KUČERA ( SK Zliv ) a zavelel tak ke zvratu v zápase proti Jankovu "B", což mu v anketě vyneslo pěkné 2. místo. Anketu ovládl a 1. místo získal po vašem hlasování nejlepší hráč kola záložník Matěj FÜRST ( SK Zliv ).

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.