Hráčem 31. kola, 3.liga , se stává...

Datum kola: 09.06.2019

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Richard Jukl

64%

Forvard Záp má v jednom z nejlepších týmů třetí ligy velkoun konkurenci a na hřiště se nepodívá pokaždé v základní sestavě. To se stalo i nyní na hřišti Štěchovic, kde dostal příležitost až od druhé půle, kdy jeho tým prohrával 3:1. Vysoký útočník však brzy skóroval a započal zběsilý poločas, který nakonec Zápy dovedly k remíze 4:4. Na penalty pak byly šťastnější, i díky přesnému zásahu hráče kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Vít Pavlíček 18%
3. Jakub Balšánek 6%


0

Čas běží jak séplašený a za námi je už i předposlední hlasování o hráče kola. Tím se nakonec stal celkem jednoznačně zápský útočník Richard Jukl, který po vystřídání na druhou půli na hřišti Štěchovic zavelel k parádní stíhací jízdě, která nakonec Zápům přinesla výhru 5:4 na penalty. Za ním se umístil velvarský Vít Pavlíček, který dvěma góly vedl svůj mančaft k výhře v Karlových Varech. Nakonec třetí stupínek obsadil také dvougólový šutér, kapitán Králova Dvora Jakub Balšánek.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.