Hráčem 26. kola, Okresní přebor Pelhřimov, se stává...

Datum kola: 08.06.2019

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



David Pelc

39%

Minulý týden to žádná velká sláva nebyla. Hlasujících bylo málo, stejně tak i celkový zájem o hlasování nebyl nikterak valný. Tentokrát to ale bylo jiné kafe! Znovu se konečně zapojil více než jeden klub, tentokrát dokonce tři a bitva o první místo tak mohla naplno vypuknout. Kdo by však čekal vítězství některého z hráčů Lukavce, ten byl tentokrát vedle. Pro první místo totiž dokráčel David Pelc z Kamenice nad Lipou, jemuž fanoušci Slovanu vyjádřili nebývalou podporu a nečekaný, zato o to vítanější triumf byl na světě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Tomáš Mišon 33%
3. Zdeněk Kolář 18%


0

Nestává se letos často, že by v sestavě kola byli hráči TJ Start Lukavec a anketu hráče kola nevyhráli. Stalo se tomu tak tentokrát, kdy o něco vyšší aktivitou oplývali podporovatelé Davida Pelce, kteří dopomohli k jeho výhře jak nad Tomášem Mišoněm, jemuž se proti Plačkovu o víkendu zadařilo, na vítězství to však nestačilo. Solidní podporou se mohl pochlubit i zaskakující brankař Žirovnice Zdeněk Kolář, jenž dosáhl na pěkné třetí místo.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.