Hráčem 25. kola, Okresní přebor České Budějovice, se stává...

Datum kola: 09.06.2019

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Jaroslav Hruška

54%

Staronovým vítězem v anketě o Hráče kola se stal v 25. kole OP Jaroslav HRUŠKA z týmu TJ Sokol Neplachov. Tento ofenzivně laděný neplachovský hráč se stal v letošním ročníku vítězem ankety již podruhé a jak jsme se v posledním rozhovoru s ním mohli dozvědět, s tímhle prvenstvím se stal Hráčem kola již 4x a v průběhu nynější sezóny stihl přidat ještě další dvě krásná 2. místa. Tentokrát se zaskvěl na hřišti v Borovanech, kde obranu a brankáře domácích přelstil hned několikrát a shodou náhod si své čtvrté prvenství v anketě zasloužil čtyřmi přesnými zásahy do borovanské branky, čímž se s celkovými 15 trefami dotáhl na špici tabulky střelců letošního ročníku...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Michal Jaroš 16%
3. Martin Čuhaj 15%


0

Blíží se nám závěr letošního ročníku OP na Českobudějovicku a máme za sebou další ukončené hlasování o Hráče kola. 3. místo tentokrát obsadil mladý 19-ti letý hráč Martin ČUHAJ ( TJ Hluboká nad Vltavou ). Ten řádil v nedělním utkání na hřišti ve Zlivi, kde pohřbil poslední domácí naděje na zisk titulu v OP pro letošní ročník dvěma góly, kterými nasměroval svůj tým k výhře a odšpuntoval tak oslavy FK Olešníku "B"/Temelínu. Na 2. místě se umístil člen již jistého vítěze letošního ročníku Michal JAROŠ ( FK Olešník "B"/Temelín ), který svými průnikovými přihrávkami zásoboval ze středu zálohy své spoluhráče a dirigoval hru týmu natolik dobře, že výsledek skončil pro hosty z Horní Stropnice debaklem v poměru 8:2. Vítězem předposledního kola soutěže o volbu Hráče kola a 1. místo získal střelec víkendu Jaroslav HRUŠKA ( TJ Sokol Neplachov ).

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.