Hráčem 25. kola, Okresní přebor Pelhřimov, se stává...

Datum kola: 02.06.2019

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Adam Mišoň

75%

Objeví-li se v sestavě kola některý z lukaveckých hráčů, obvykle to znamená jediné a sice vítězství s vysokým počtem hlasů. Toto proroctví se tentokrát naplnilo jen z půlky. První opravdu skončil Adam Mišoň z TJ Start, ale na výhru mu nyní stačilo překvapivě málo hlasů, dokonce několikanásobně méně, než vítězům z kol předchozích. Nedá se ale říci, že by tím tato výhra nějak utrpěla. Daleko za Adamem Mišoněm v sestavě kola skončili jak druhý Lukáš Suchý, který řádil v Plačkově, tak i Tomáš Obranec, který na obhajobu nedosáhl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Lukáš Suchý 15%
3. Tomáš Obranec 8%


0

25. v hlasování o nejlepšího hráče žádný velký zájem nevzbudilo. Důvodem je pochopitelně další absence žirovnických, kteří už dva víkendy po sobě nenastoupili k soutěžnímu utkání, přesto z těchto dvou kol mají plný počet bodů díky soupeřovým kontumacím. Vše tak znovu zůstalo na Lukavci, který se snaží zpátky navrátit na vítěznou vlnu, nebude už však pozdě?

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.