Hráčem 24. kola, Okresní přebor České Budějovice, se stává...

Datum kola: 02.06.2019

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Michal Viktora

44%

Mladý sedmnáctiletý dorostenec a také člen A-mužstva ze Zlivi Michal VIKTORA je po 14 dnech dalším mladým zástupcem ve zlivském dresu, který se dostal do Sestavy kola a stal se vítězem ankety a Hráčem kola. I on je hráčem, který si plní hlavně defenzivní úkoly a tentokrát týmu v téhle roli pomohl k vítěznému výsledku na hřišti v Žabovřeskách. Jeho výkon ohodnotil zlivský trenér a byť se mladý hráč nikterak nezapsal do zápasových statistik, i tak to bohatě stačilo, aby se objevil v nominaci Sestavy kola a čeká ho samozřejmě rozhovor pro vítěze kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Marek Dvořák 29%
3. Tomáš Kučera 10%


0

Sestava 24. kola OP byla opět pestrá a nominováni byli opět hráči ze všech odehraných zápasů. Na 3. místo se vyšvihl již docela zkušený útočník Tomáš KUČERA ( SK Zliv ), kterému se vydařil zápas na hřišti v Žabovřeskách, když k výhře týmu přispěl jednou vstřelenou brankou a dvěma přihrávkami. Na krásném 2. místě se objevuje mladý brankář Marek DVOŘÁK ( TJ Sokol Neplachov ), jenž se do Sestavy kola dostal díky vychytánemu prvnímu čistému kontu v sezóně proti silnému a nejlépe střílejícímu týmu soutěže ze Srubce. Vítězství a 1. místo si na stupních vítězů jako druhý zlivský zástupce tohoto kola vysloužil mladý dorostenec Michal VIKTORA ( SK Zliv ).

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.