Hráčem 24. kola, Okresní přebor Pelhřimov, se stává...

Datum kola: 25.05.2019

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Tomáš Obranec

44%

To, na co mnoho fanoušků celé soutěže dlouho čekalo se prostřednictvím fotbalunas.cz konečně splnilo. V sestavě kola totiž zvítězil Tomáš Obranec, bez debat jeden z nejzásadnějších hráčů celého ročníku, jenž je hlavní ofenzivní hrozbou Poutník ligy a v tuto chvíli táhne Tatran do I.B třídy, což se doslova před pár lety zdálo jako něco nemožného. No a samozřejmě nemůže tedy chybět rozhovor, který se na stránkách do konce týdne objeví.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Tomáš Hadrava 42%
3. Jan Ira 7%


0

Při absenci lukaveckých a žirovnických hráčů, kteří obvykle bývají s aktivní fanouškovskou základnou hlavními tahouny celé sestavy kola to nevypadalo na bůhvíjakou hlasovací účast s čímž jsem tak nějak počítal. Velkým překvapením tak nakonec bylo téměř 400 zaslaných hlasů během tří dnů, což je nadprůměrný počin, který nebývá pravidlem každého kola. Na první místo díky tomu dosáhl Tomáš Obranec z Červené Řečice, jehož rozhovor je v mnoha táborech dlouho očekávanou záležitostí. Druhý Tomáš Hadrava z Kamenice nad Lipou na první místo jen těsně nedosáhl. Třetí Jan Ira, rovněž z Kamenice nad Lipou se s bronzovým místem musel zkrátka spokojit, protože přednost v hlasování tentokrát měli jiní.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.