Hráčem 23. kola, Okresní přebor České Budějovice, se stává...

Datum kola: 26.05.2019

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Jakub Růžička

42%

Mladý dvacetiletý útočník rezervního mužstva TJ Lokomotivy ČB Jakub RŮŽIČKA ovládl hlasování o Hráče kola a ve 23. kole se stal prvním vítězem ankety v letošní sezóně hájící barvy Lokomotivy. Toto vítězství podpořil velmi silně skvělým výkonem v domácím zápase proti rezervě Jankova, když zatížil konto soupeře třemi brankami a jako jedinému se v tomto kole podařilo skompletovat hattrick. Rozhovor pro vás připravujeme...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Petr Žáček 22%
3. Adam Janura 15%


0

Anketa o nejlepšího hráče kola byla tentokrát ve výběru ochuzena o nominace ze dvou zápasů, kdy duel mezi Borovany - Žabovřesky nebyl dohraný a z vítězného zápasu Zlivi nad Úsilným nechtěl domácí trenér po výkonu svých svěřenců i přes těsnou výhru nikoho nominovat. Přesto jste si vy čtenáři a fanoušci našli své favority a hlasování dopadlo následovně. Na 3. místě se po sečtení hlasů umístil Adam JANURA ( SK Rudolfov "B" ), mladý záložník, jenž na hřišti v Římově dělal soupeři problémy svoji rychlostí a podařilo se mu i připravit jednu ze dvou branek pro své spoluhráče. 2. místo obsadil Petr ŽÁČEK ( TJ Sokol Římov ), hráč, jemuž ve stejném duelu se prosadil jednou brankou a přispěl tak k finální remíze s velmi silným soupeřem a favoritem zápasu z Rudolfova. 1. místo obsadil poprvé v sezóně hráč Lokotky mladý útočník Jakub RŮŽIČKA ( TJ Lokomotiva ČB "B" ).

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.