Hráčem 28. kola, 3.liga , se stává...

Datum kola: 19.05.2019

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Jiří Sedláček

61%

Královedvorský útočník se činil v domácím zápase proti Velvarům a hned třikrát zamířil do černého. Připsal si tak první branky v dresu středočeského celku, díky čemuž si vysloužil nominaci do sestavy, kterou dokázal s vaší pomocí proměnit v zisk ocenění hráče kola. My 22letému střelci hattricku a odchovanci plzeňské Viktorky gratulujeme a brzy přineseme rozhovor, ve kterém Jirku vyzpovídáme zvídavými otázkami týkajícími se nejenom jeho fotbalové kariéry. Brzy ho budeme moct najít na našich stránkách!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Daniel Černý 30%
3. Rudolf Novák 9%


0

U konce je vaše hlasování o hráče 28. kola třetiligové soutěže a my vám můžeme přeestavit vítěze. Stal se jím hráč Králova Dvora Jiří Sedláček, který režíroval demolici Velvar v poměru 8:1, když se blýskl hned třemi góly. Další v pořadí se umístil rovněž střelec hattricku, konkrétně domažlický Daniel Černý, jenž pro změnu sestřelil Karlovy Vary. Tři nejlepší pak doplnil na bronzovém stupínku týmový kolega vítěze, další Cábelík Rudolf Novák, který si připsal vedle spolehlivého výkonu i jednu branku.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.