Hráčem 23. kola, Okresní přebor Pelhřimov, se stává...

Datum kola: 18.05.2019

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Milan Zamrzla

36%

Velice vyrovnaná bitva proběhla v rámci hlasování o nejlepšího hráče uplynulého, již 22. kola Poutník ligy. Mezi Milanem Zamrzlou z Lukavce a Matějem Linhartem ze Speřic dlouho nebylo jasno, který z těchto dvou nakonec dosáhne na první místo a svého soupeře nechá v zapomnění. Premiérová výhra některého ze speřických hráčů nebyla daleko, letos tradiční dominátor této ankety Lukavec, však žádné novinky nepřipustil a první místo Milanovi vyhlasoval. Výrazně do hlasování zasáhli i fanoušci Ondry Jozy, jenže na lepší než třetí místo to nebylo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Matěj Linhart 34%
3. Ondřej Joza 14%


0

Byť tentokrát Lukavec ze Speřic odjel s prázdnou, tak v sestavě kola to byl znovu triumf, nyní, v letošní sezóně podruhé, pro Milana Zamrzlu. Ten se mimo toho, že jde o nejlepšího střelce TJ Start, podílí i na zasílání reportů ze zápasů Lukavce.Na druhém místě zůstal právě přemožitel Milana Zamrzly a jeho spoluhráčů, Matěj Linhart, jehož dva góly významně promluvily do výsledku zápasu. Třetí Ondřej Joza byl na hřišti proti Jiřicím sice nejlepší, v sestavě kola se však našli další dva hráči, kteří ho předčili.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.