Hráčem 22. kola, Okresní přebor České Budějovice, se stává...

Datum kola: 18.05.2019

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Matyáš Suchý

50%

Poté, kdy minulý týden obsadil nejvyšší stupýnek a hráčem kola se stal hráč SK Zlivi, si toto prvenství zlivské barvy zopakovaly a vítězem se tentokrát stal mladý dorostenec Matyáš SUCHÝ. Tento obránce odehrál o víkendu dva velmi těžké zápasy. V dopoledních hodinách nejdříve odjel s mužstvem dorostenců na zápas do Jankova, kde se spoluhráči nakonec prohráli těsně 2:3 a odpoledne vyrazil vypomoci mužskému A-týmu k těžkému zápasu na hřiště do Rudolfova, kde nakonec s místní rezervou uhráli zlivští bezbrankovou remízu a právě Matěj byl součástí obranných řad Zlivi. Vyzpovídáme tohoto mladého hráče a uvidíme, co nám o sobě a o zlivském kolektivu prozradí....

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Matěj Prediger 38%
3. Martin Dušák 4%


0

Ve 22. kole OP jsme v anketě o nejlepšího Hráče kola mohli vidět opět zajímavý souboj o první místo, který se rozhodl až v poslední hlasovací den. Na 3. místě se tentokrát umístili dva hráči, kteří nasbírali stejný počet hlasů. Prvním z nich je David KEŘKA ( SK Rudolfov "B" ), jenž vychytal v bezbrankovém zápase střelce Zlivi a připsal v sezóně již 4 čisté konto. Druhým hráčem na bronzovém stupýnku je Martin DUŠÁK ( TJ Sokol Neplachov ), který si připsal v zápase s Horní Stropnicí již 14 zásah do černého a pomohl tímto gólem k výhře svému týmu. Na stříbrné pozici a 2. místo nakonec připadlo na Matěje PREDIGERA ( SK Jankov "B" ), jenž vstřelil jediný a vítězný gól v zápase proti druhému týmu tabulky rezervě Trhových Svinů. Zlatou 1. příčku i po tomto víkendu obsadil hráč zlivského mužstva, tentokrát Matyáš SUCHÝ ( SK Zliv ).

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.