Hráčem 21. kola, Okresní přebor České Budějovice, se stává...

Datum kola: 11.05.2019

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Tomáš Trávníček

55%

Vítězem v anketě se stal tentokrát po krátké odmlce opět hráč z týmu SK Zlivi Tomáš TRÁVNÍČEK. Defenzivní hráč, který se vrátil v jarní části do sestavy mužstva z vyšších příček odehrál třetí domácí zápas a podruhé byl členem vítězné sestavy. V tomto kole pomohl výborným defenzivním výkonem k vítězství v zápase s Lokomotivou ČB "B". 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Jaroslav Hruška 20%
3. Jaroslav Machovec 8%


0

Anketa o Hráče kola 21. kola OP dopadla následovně. Na stupních vítězů a konkrétně na 3. místě se umístil mladý ofenzivní hráč a střelec Jaroslav MACHOVEC ( SK Rudolfov "B" ), který přidal další gólový zápis v zápase na hřišti Borovan, který jeho tým nakonec zvládl opět vítězně. 2. místo jste v konečném součtu odhlasovali pro záložníka Jaroslava HRUŠKU ( TJ Sokol Neplachov ), jenž se 2 přesnými zásahy do černého velkou měrou zasloužil o trošičku překvapivé vítězství na hřišti na jaře ve formě hrající rezervy Trhových Svinů. Nejvyšší stupýnek a 1. místo získal obránce Tomáš TRÁVNÍČEK ( SK Zliv ).

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.