Hráčem 26. kola, 3.liga , se stává...

Datum kola: 05.05.2019

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Bohumil Havel

53%

Velvarský záložník předvedl v dresu outsidera na hřišti favorizovaného Loko Vltavín velmi povedený výkon. Jednadvacetiletý fotbalista se blýskl zejména v závěru duelu, kdy nejprve jeho tým přežil obrovské příležitosti domácích, aby pak sám strhl vítěsztví na svou stranu. Byl to právě on, kdo ve vápně pražského celku po brejku obešel bránícího hráče a předložil ukázkový pas Müllerovi, který jej dopravil do sítě. O chvíli později pak na výhru dal razítko v podobě pojišťujícího gólu, když už měl lehkou se zasunutím míče do odkryté klece. Na tyto situace a mnoho dalšího ohledně jeho kariéry a velvarského týmu se ho zeptáme v brzkém rozhovoru. Můžete se na něj těšit!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Dominik Mandula 33%
3. Jan Matas 5%


0

I když už je za námi včerejší vložené kolo, my se vrátíme k víkendovému 26. kolu s vyhlášením hráče kola. Tím se nakonec celkem přesvědčivě stal záložník Slovanu Velvary Bohumil Havel, který přispěl k výhře na hřišti Vltavínu. Podařený výkon předvedl i druhý Dominik Mandula, jehož dva góly pro změnu dopomohly porazit Varům Zápy. Nakonec na třetí přičce skončil domažlický středopolař Jan Matas, který střelecky přispěl k obratu západočeské Jiskry proti Benešovu.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.