Hráčem 21. kola, Okresní přebor Pelhřimov, se stává...

Datum kola: 04.05.2019

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Tomáš Severa

47%

Co nevyšlo po středečním kole, to se podařilo v reakci na následující víkendové kolo. První místo totiž znovu spadlo do klína FC Slavoj Žirovnice, jmenovitě na něj dosáhl Tomáš Severa, který se na toto umístění mohl dostat díky vydařenému výkonu ve Speřicích, která nakonec vyústil ve výhru a další posun tabulkou směrem vzhůru. Ani aktivní zapojení podporovatelů Jaroslava Housera z Kamenice nad Lipou na tom nic nezměnilo. V povzdálí sledoval souboj o triumf Šimon Paclík z Černovic, který se v sestavě kola objevuje velmi pravidelně, nutno však zmínit, že zaslouženě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Jaroslav Houser 35%
3. Šimon Paclík 7%


0

Leč se naplnilo to, co se při absenci hráčů TJ Start Lukavec v sestavě kola dalo očekávat, tedy nižší účast při hlasování, tak nadále se pohybujeme v číslech, která jsou oproti předchozím sezónám v Poutník lize nadprůměrná. Ostatně tomu napomohl další poměrně vyrovnaný souboj, který však měl nakonec svého vítěze v Tomášovi Severovi, který první příčku držel od samého začátku hklasování. Nic na tom nezměnil ani Jaroslav Houser, který zdatně sekundoval, ani nikdo jiný.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.