Hráčem 15. kola, Okresní přebor Pelhřimov, se stává...

Datum kola: 01.05.2019

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Michal Kůta

54%

Vložené středeční kolo zamíchalo kartami nejen na hřišti, ale nakonec i na fotbalunas.cz, jelikož na prvenství dosáhl hráč SK Horní Cerekev, a to Michal Kůta, jeden z hlavních tahounů týmu a autor mnoha gólů i asistencí. Druhá příčka patří Martinovi Seckému ze Žirovnice, která pro tentokrát po lukaveckém "blackoutu" bude muset stačit. Na třetí místo stačil Lukáši Ehrlichovi z Plačkova pouhý jeden procentní bod. Jasná demonstrace absolutní převahy dvou hráčů oproti konkurenci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Martin Secký 42%
3. Roman Zabloudil 1%


0

Prodloužené hlasování napomohlo k tomu, že i bez Lukaveckých se do hlasování zapojilo poměrně velké množství fanoušků, kteří jako nejlepšího hráče vybrali Michala Kůtu z Horní Cerekve. V podstatě se o překonání hranice 300 zaslaných hlasů postarali fanoušci jen dvou klubů a to toho Cerekvického, tak zahanbit se nenechali ani v Žirovnici, první místo z toho pro ně však nebylo.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.