Hráčem 19. kola, Okresní přebor České Budějovice, se stává...

Datum kola: 27.04.2019

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Martin Kocina

54%

Vítězem v hlasování o Hráče kola se poslední víkend stal mladý záložník Martin KOCINA, jenž se velice kvalitně prezentuje ve službách nejmladšího týmu soutěže, rudolfovské rezervy. Je to zároveň první vítězství některého z hráčů tohoto týmu. Rudolfov "B" se opět dostává do formy a mladý záložník je jedním z hlavních stavebních kamenů, který přispívá k výborným výsledkům svého mužstva. V minulém kole přispěl k vysoké výhře na domácím hřišti dvěma brankami, ale v tomto kole se mu podařilo vstřelit dokonce branky 3 a čistým hattrickem přispěl k potupě leadera soutěže z Olešníku "B"/Temelínu při vysoké výhře na jeho hřišti v poměru 1:7.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Martin Dušák 20%
3. Martin Řezníček 16%


0

Po hlasování v 19. kole o Hráče kola jsme se zase po delší době dočkali vítěze z klubu, který ještě v téhle sezóně prvenství nezískal. Co je ještě perličkou v tomto kole, tak že se na prvních třech místech umístili jen Martinové :-). Ale začněme od bronzového schůdku, takže na 3. místě se umístil zkušený obránce Martin ŘEZNÍČEK ( SK Jankov "B" ), jenž pomohl jednou brankou zdolat mužstvo Zlivi na jejím vlastním hřišti. 2. místo připadlo díky vaším hlasům Martinu DUŠÁKOVI ( TJ Sokol Neplachov ), jenž se během dvou minut hned dvakrát gólově prosadil ve druhém poločase do sítě rezervy Hluboké. A jsme u 1. místa, které si v tomto kole vysloužil a určitě zaslouženě Martin KOCINA ( SK Rudolfov "B" ).

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.