Hráčem 24. kola, 3.liga , se stává...

Datum kola: 21.04.2019

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Miroslav Petrlák

47%

Dobrovice konečně procitla a čtyřmi góly zničila venku Živanice, což byl dozajisté nejpřekvapivější výsledek uplynulého kola. Lví podíl na výhře středočeské party měl její záložník nosící číslo 12 na svých zádech. K vítězství zavelel hned v 2. minutě svou křižnou střelou pod břevno. Svým druhým zásahem v utkání pak pečetil drtivou výhru Dobrovice, když si v 58. minutě pohrál s protihráči, proklouzl středem hřiště až na dostřel a znovu nechytatelně pod břevno vyslal vydařený projektil. O jeho úspěchu, dobrovické formě a bohužel i aktuální zprávě, že Dobrovice po sezoně v ČFL končí, si s dvougólovým střelcem a hráčem 24. kola promluvíme brzy v rozhovoru. Nezbývá, než se na něj těšit!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Daniel Zelenka 15%
3. Štěpán Kohoutek 12%


0

Ne s takovou převahou jako minulí vítězové, ale stále s markantním rozestupem se hráčem 24. kola ČFL stává dobrovický záložník Miroslav Petrlák. Ten měl velký podíl na první jarní výhře svého týmu, kterou dobrovičtí fotbalisti potřebovali jako sůl! Až daleko za ním skončil druhý Daniel Zelenka z Králova Dvora a ostatní.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.