Hráčem 18. kola, Okresní přebor České Budějovice, se stává...

Datum kola: 21.04.2019

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Martin Maňhal

47%

Už to chvilku vypadalo při hlasování o Hráče kola v tomto týdnu, že jarní nadvláda jankovského týmu bude pokračovat. Nakonec po velmi zajímavém a vyrovnaném průběhu se nejlepším hráčem 18. kola stal mladý Martin MAŇHAL z týmu SK Zliv. Hráči tohoto mužstva byli najčastějšími vítězi ankety v podzimní části a dokonce i Martin již jednou vítězství okusil v 8. kole, kde shodou náhod a okolností také svedl velice vyrovnaný hlasovací souboj s hráčem jankovské rezervy, kdy na něj tehdy o fous nestačil vítěz posledních dvou kol Jakub Beníšek. Poslední víkend patřil zatím asi k Martinova nejvydařenějšímu zápasu, když se mu podařilo do sítě soupeře z Borovan vsítit hattrick. Zkusíme tedy s tímto hráčem udělat druhý, tentokrát jarní rozhovor...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Petr Klíma 45%
3. Jan Šindelář 6%


0

Po dlouhé době nám anketa o nejlepšího Hráče kola nabídla opravdu velice zajímavý souboj do posledních minut. O třetí prvenství v řadě mohl zabojovat jankovský Jakub Beníšek, ale toho zdárně v Sestavě kola nahradili dva jeho spoluhráči. Pořadí nakonec dopadlo následovně. 3. místo získal Jan ŠINDELÁŘ ( SK Jankov "B" ), který se i z pozice stopera dokázal střelecky prosadit a přispěl k výhře v domácím prostředí proti soupeři z Hluboké "B". Ve stejném duelu se trefil do sítě Hluboké "B" také záložník Petr KLÍMA ( SK Jankov "B" ), jenž doplnil svého spoluhráče na stupních vítězů 2. místem. A vítězství tentokráte padlo do klína střednímu záložníkovi Martinu MAŇHALOVI ( SK Zliv ).

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.