Hráčem 17. kola, Okresní přebor České Budějovice, se stává...

Datum kola: 14.04.2019

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Jakub Beníšek

66%

Během posledních dvou odehraných kol byl do Sestavy kola nominovaný hráč rezervy Jankova a pokaždé jím byl ve formě hrající mladý záložník Jakub BENÍŠEK. Ale co více, neskončilo jen u samotné nominace, ale tento hráč anketu dvakrát ovládl a zvítězil v ní. Tentokrát předvedl velmi vydařený výkon na hřišti v Borovanech, když vsítil obě branky svého mužstva a jankovští si tak odvezli ze hřiště soupeře alespoň bod. Navážeme tedy na rozhovor z minulého týdne a věřím, že bude patřit opět k těm zajímavějším.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Martin Maňhal 23%
3. Ondřej Cihla 5%


0

Po 17. kole nám vyplynula z výsledků a výkonů hráčů na hřišti vcelku mladá jedenáctka v Sestavě kola. Na 3. místě se po konečném sečtení hlasů umístila brankářská opora Ondřej CIHLA ( FK Olešník "B"/Temelín ), který si v zápase proti psolednímu týmu tabulky z Římova připsal již 5 vychytanou nulu v letošním ročníku. 2. místo obsadil hráč zlivského týmu Martin MAŇHAL ( SK Zliv ), jehož do sestavy vybral sám trenér, který jeho výkon určil za jeden z nejlepších na hřišti při důležité výhře nad Srubcem. A 1. místo si v jarní části ze čtyř pokusů již potřetí vysloužil díky vašim hlasům hráč jankovské základny Jakub BENÍŚEK ( SK Jankov "B" ).

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.