Hráčem 18. kola, Okresní přebor Pelhřimov, se stává...

Datum kola: 13.04.2019

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Stanislav Prokop

47%

V pondělí odstartovala Hra o trůny nejen na HBO, ale i v Poutník lize, kde je však v tuto chvíli o poznání jasněji v tom, kdo na pomyslném trůnu nadále bezpečně sedí a hned tak k němu nikoho nepustí. Řeč je o klubu TJ Start Lukavec, jehož další zástupce dosáhl na prvenství a zbývajícím celkům nezbývá nic jiného než zapojit více členů do hlasování a nadále čekat. Titul hráče kola nyní připadá Stanislavu Prokopovi. Ten s kapitánskou páskou dovedl Lukavec k jednoznačné výhře 5:0 proti Pacovu. Právě ta domácí tým zase o další krok posouvá k postupu do I.B třídy, o němž ještě před sezónou v Lukavci snil málokdo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Jan Tětiva 36%
3. Tomáš Severa 8%


0

Týden co týden účast v hlasování do sestavy kola stále roste a tyto tři dny nebyly výjimkou. Těží z toho v tuto chvíli hlavně Lukavec, který má v porovnání s ostatními kluby Poutník ligy silnou komunitu, rozhodně však ne nedostižnou. S ohledem na to, kolik hráčů mají jednotlivé kluby a když se k tomu přidají i funkcionáři, tak v tuto chvíli jsme stále na sledovanosti, jenž svého vrcholu ani zdaleka nedosáhla. Z hlasů fanoušků vyplynulo nyní premiérové vítězství Stanislava Prokopa, hráče TJ Start Lukavec, který za sebou nechal Jana Tětivu z Kamenice nad Lipou, Tomáše Severu ze Žirovnice a další hráče ze sestavy, kteří se však na "bednu" nedostali.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.