Hráčem 22. kola, 3.liga , se stává...

Datum kola: 07.04.2019

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Lukáš Batka

93%

Štěchovický útočník je pro svůj tým takřka nepostradatelný. Během jara si připsal už několik veledůležitých branek a svůj tým táhne tabulkou vzhůru. Jelikož nám ale nedávno rozhovor poskytl, dáme nyní výjimečně přednost dalšímu v pořadí. Tentokráte by si objektivně titul hráče kola zasloužil i Vojta Engelmann z Benešova, který dokonce hattrickem potupil obranu Litoměřicka a nejvýrazněji tak zavelel k vítězství benešovské skvadry. Můžete se tedy během tohoto týdne těšit na naše povídání s tímto zkušeným fotbalistou a světoběžníkem!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Jan Souček 4%
3. Vojtěch Engelmann 4%


0

Je za námi další jednoznačné hlasování a staronový vítěz. Opět totiž kraloval kanonýr Štěchovic, který na jaře oplývá parádní formou. Lukáš Batka dvěma zásahy pomohl sestřelit Převýšov, díky čemuž se Štěchovice osamostatnily v pomyslné tabulce jara na prvním místě. Daleko za ním zůstal dvojblok Vojtěch Engelmann a Jan Souček.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.