Hráčem 17. kola, Okresní přebor Pelhřimov, se stává...

Datum kola: 06.04.2019

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Zbyšek Tržil

46%

Nadvláda Lukavce trvá i nadále. S přetrvávající herní formou na hřišti pochopitelně neustává ani zájem o jediný plnohodnotný informační kanál z Poutník ligy a oslňující herní forma se tak přenáší i do hlasování o nejlepšího hráče jednotlivých kola. Tentokrát nikdo neměl na Zbyška Tržila, který si nejdříve vysloužil nominaci a zbytek už byl jen na fanoušcích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Ondřej Joza 33%
3. Vojtěch Rušil 10%


0

Za tu dobu, co jsem redaktorem fotbalunas.cz přicházejí různě dlouhá období, kdy vládne anketě o nejlepšího hráče primárně jeden tým. Po Ústrašínu, Červené Řečici a Žirovnici si nyní tuto sérii užívají v Lukavci, který k výhře nikoho jiného zřejmě pustit nehodlá. Nyní totiž na onen prestižní titul dosáhl znovu hráč TJ Start a to Zbyšek Tržil s téměř polovičním ziskem všech hlasů. Adekvátně mu sekundovat nedokázal ani Ondřej Joza z Kamenice nad Lipou, ani Vojtěch Rušil ze Žirovnice, kteří se rovněž umístili na "bedně", na prvenství to však nestačilo.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.