Hráčem 15. kola, Okresní přebor České Budějovice, se stává...

Datum kola: 31.03.2019

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Jaroslav Hruška

55%

Hráč, který je v zápasech svého týmu velice často určován jako jedním z nejlepších hráčů na hřišti, se konečně také dočkal ohodnocení i v anketě kola, kdy si může užít pocit celkové vítězství v povíkendovém hlasování. Je jím samozřejmě Jaroslav HRUŠKA, jeden z nejproduktivnějších hráčů v dresu TJ Sokol Neplachov. Pokud zrovna nepokouší své střelecké štěstí, kdy se mu už 6x v téhle sezóně podařilo pokořit brankáře soupeřů, je schopný také připravit spousty gólových příležitostí pro své spoluhráče. A aby jste se něco málo o tomto hráči dozvěděli, opět se budeme snažit pro vás čtenáře zprostředkovat kratičký rozhovor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Tomáš Kouba 20%
3. Jonáš Zýka 13%


0

Díky Vašim hlasům se v 15. kole OP při hlasování o hráče víkendu zrodily tyto výsledky. Na krásném 3. místě se usadil zkušený hráč zadních řad Jonáš ZÝKA ( TJ Lokomotiva ČB "B" ). Svým výkonem přispěl k bodovému zisku ze hřiště v Neplachově. Na 2. místě se objevil úplný nováček nominací Tomáš KOUBA ( FK Olešník "B"/Temelín ). Tento relativně stále ještě mladý fotbalista se podílel na třech brankách svého týmu proti mužstvu z Borovan, když jednu branku vstřelil a na další dvě přihrál. No a 1. místo v anketě pro 15. kolo patří podruhé hráči v neplachovském dresu a je jím tentokrát Jaroslav HRUŠKA ( TJ Sokol Neplachov ).

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.