Hráčem 21. kola, 3.liga , se stává...

Datum kola: 31.03.2019

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Ludvík Tůma

93%

Obránce karlovarské Slavie opanoval volbu o nejlepší hráče kola díky tomu, že uhájil se svou družinou nulu vzadu a navrch k tomu přispěl povedeným zásahem hlavou po rohovém kopu. Dal tak razítko na výhru Varů nad Pískem o dva góly. Západočech s číslem 13 se v sezoně trefil do černého už 3x, což je na středního obránce slušný počin. 26letý Tůma, který má na svém kontě i angažmá v druholigovém Sokolově, nám prozradí více o své kariéře a karlovarské kabině v rozhovoru, který vám během tohoto týdne naservírujeme. Můžete se těšit! 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Lukáš Woitek 2%
3. Martin Jiránek 2%


0

Už počtvrté na jaře jste určili svým hlasováním hráče kola. Pro 21. kolo se na plné čáře tím nejlepším stal karlovarský obránce Ludvík Tůma a napodobil tak 14 dní starý úspěch svého kolegy z obranných řad západočeské Slavie Václava Vylety. Tůma dovedl defenzivní řadu svého týmu k čistému kontu a zároveň ve druhém poločase hlavou pojistil vítězství nad Pískem 2:0. Na hony daleko za ním zůstalo na druhém, respektive třetím místě duo stěchovický Lukáš Woitek a radotínský Martin Jiránek.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.