Hráčem 20. kola, 3.liga , se stává...

Datum kola: 24.03.2019

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Nicolas Rotbauer

50%

Benešovský brankář se stal hráčem 20. kola ČFL poté, co se blýskl parádním výkonem na strahovském stadionu, na němž pomohl vymazat všechny ofenzivní snahy Vyšehradu a se svým Benešovem ukrást favoritovi dva body. Nicolas dříve působil v Českých Budějovicích, ale přesun z jižních Čech do středočeského celku mu evidentně prospívá. Ve svých 21 letech stále platí za velkou naději a pokud bude v podobných výkonech pokračovat, možná ho dlouho benešovští ve svém kádru neudrží. I o tom si s ním budeme povídat v brzkém rozhovoru, který vám během tohoto týdne přineseme. Máte se na co těšit!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Jakub Teršl 22%
3. Lukáš Batka 12%


0

Vaše hlasování určilo, kteří hráči ze sestavy kola byli těmi nejlepšími. Ve třetím jarním kole, v pořadí jubilejním dvacátém v této sezone, byl podle vás tou nejvýraznější postavou benešovský brankář Nicolas Rotbauer. Tomu přišel hlas od rovné poloviny všech hlasujících a bezpečně tak tuto anketu opanoval. Nutno podotknout, že zaslouženě, jelikož jeho vychytaná nula na Vyšehradě a ještě příspěvek v penaltovém rozstřelu v podobě třech zneškodněných penalt byly opravdu bravurní počiny! O kus za ním zůstal na druhém místě obránce Domažlic Jakubs Teršl, alespoň bronz pak vybojoval hráč 18. kola Lukáš Batka.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.