Hráčem 14. kola, Okresní přebor České Budějovice, se stává...

Datum kola: 24.03.2019

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Martin Hüttner

50%

Martin HÜTTNER je mladý 20-letý hráč jankovského fotbalového oddílu. Díky svým kvalitám je pro Jankov velice prospěšný, protože může pendlovat mezi A-týmem i B-týmem a může vždy něco prospěšného mužstvu dát. V aktuální nominaci se objevil hlavně díky svému výbornému výkonu za rezervní tým v zápase s týmem Úsilného, který korunoval vstřeleným a zároveň i vítězným gólem. Jak už tomu bylo i na podzim, i s tímto hráčem zpracujeme krátký rozhovor a brzy vložíme na náš web...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Bohuslav Šturma 23%
3. Miroslav Tressl 8%


0

Sestava kola prvního jarního víkendu byla plná nových nominací ze které po vašem hlasování vyplynula tato vítězná trojice. Na 3. místě se umístil útočník vedoucího mužstva tabulky Miroslav TRESSL ( FK Olešník "B"/ Temelín ), jenž přispěl ve víkendovém duelu kola jednou brankou a asistencí k remízovému výsledku. Další místa obsadili zástupci už jen jednoho týmu - SK Jankov "B". 2. místo obsadila brankářská jednička jankovské rezervy Bohuslav ŠTURMA ( SK Jankov "B" ). Do nominace se ve velké konkurenci brankářských víkendových výkonů dostal hlavně díky skvělému individuálnímu i týmovému výkonu, který podložil chyceným pokutovým kope a završil vychytanou nulou. No a 1. místo v anketě o Hráče 14.kola OP pro sebe ukořistil mladý hráč Martin HÜTTNER ( SK Jankov "B" ).

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.