Hráčem 19. kola, 3.liga , se stává...

Datum kola: 17.03.2019

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Václav Vyleta

62%

Čerstvě 20letý levý křídelní obránce se do sestavy 19. kola probojoval po vydařeném výkonu proti Brozanům. Jednak přispěl k čistému kontu Varů, ale rovněž svými výpady podporoval útočnou snahu svého týmu. Stabilní člen západočeské Slavie Karlovy Vary dříve nastupoval za Teplice, nyní však získává cenné zkušenosti z dospělého fotbalu v ČFL a vypadá to, že si vede velmi dobře. Hráče nosícího číslo 9 brzy vyzpovídáme a rozhovor s ním vám přineseme v průběhu tohoto týdne. Můžete se těšit!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Dominik Mandula 18%
3. Tomáš Lněnička 9%


0

Hlasování je u konce a nám vzešel v pořadí druhý jarní hráč kola. Tím se stal s velkým náskokem karlovarský krajní zadák Václav Vyleta, jenž svým výkonem přispěl k vítěznému startu své Slavie proti Brozanům. Karlovy Vary toho svému soupeři moc nedovolily a díky zásahu Dominika Manduly zvítězily 1:0. Karlovarskou nadvládu podtrhl právě tento střelec, který se umístil na pomyslném stříbrném stupínku, bronz pak připadl stoperovi Ústí nad Orlicí Tomášovi Lněničkovi.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.