Hráčem 18. kola, 3.liga , se stává...

Datum kola: 10.03.2019

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Lukáš Batka

90%

22letý útočník se do sestavy kola probojoval po tom, co patřil k ústředním postavám duelu Štěchovic s Benešovem. Už zkraje zápasu orazítkoval břevno a po celý zápas představoval velkou hrozbu pro benešovskou obranu. Nakonec si připsal i celkově 5. gól v sezoně po pohotové střele bodlem, kdy k němu propadl míč po rozehraném rohovém kopu. Jeho výkonu si všimli i fanoušci, kteří mu nadělili většinu všech hlasů a Lukáš si tak ocenění hráče kola bezesporu zaslouží. Vy se tak můžete těšit na rozhovor s ním, který přineseme v průběhu tohoto týdne!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Ondřej Šípek 7%
3. Tomáš Bastin 3%


0

Je dobojováno! Za námi je jak první jarní kolo, tak i hlasování o nejlepšího hráče uplynulého kola. Drtivým vítězem se stal snajpr Štěchovic Lukáš Batka, který gólem pár minut před koncem zajistil stěchovickým poklad v podobě tří bodů ze zápasu s nebezpečným Benešovem. Daleko za ním v poli poražených pak zůstali stříbrný vltavínský Ondřej Šípek a bronzový převýšovský Tomáš Bastin.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.