Hráčem Podzimní. kola, Okresní přebor České Budějovice, se stává...

Datum kola: 16.11.2018

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Jiří Remta

56%

Během celého podzimu vynaložili největší aktivitu při hlasování členové týmu a fanoušci ze Zlivi. Díky skvělým podzimním výkonům se takřka v každém kole objevil v nominaci na hráče kola zlivský hráč, který následně 8x anketu ovládl a 2x obsadil 2. místo. Měli jste tedy možnost v následujících rozhovorech s hráči kola poznat o něco více takřka celou fotbalovou jedenáctku SK Zlivi. Nebylo tomu jinak ani v hlasování o nejlepšího hráče podzimu, jímž se v konečném zúčtování stal hráč SK Zlivi Jiří REMTA. Tento skvělý brankář získal již na podzim 1x titul Hráče kola a 1x obsadil 2. místo. V dresu Zlivi se objevil ve všech 13i podzimních zápasech, 3x vychytal čisté konto a celkově příliš branek nedostával, když se počet jeho obdržených gólů zastavil na čísle 14, čímž se dostal na průměr 1 obdržené branky na zápas. Jedním z hlavních důvodů, proč se SK Zliv objevila na konci podzimní části mezi nejlepšími třemi týmy tabulky a je to tým s nějméně obdrženými brankami, byli výkony zkušeného Jiřího REMTY. Byť nám už gólman Zlivi jeden rozhovor dal v průběhu podzimní části, zkusíme i v tomto případě pro vás získat a zpracovat další a snad ještě alespoň o něco málo zajímavější rozhovor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Martin Řezníček 39%
3. Petr Vornay 2%


0

Po odehrané podzimní části sezóny OP Českobudějovicka jsme se také po skoro dvouměsíční možnosti hlasování vás fanoušků a čtenářů dočkali i vyhlášení Hráče PODZIMU. Hlasů ve finále přišla opravdu velká spousta, byť převážně dvěma nominovaným hráčům, ale i tak patří veliké DÍKY všem, kteří jste se do hlasování zapojili a přispěli byť jedním hlasem svému favoritovi. Dlouho byl průběh hlasování mezi prvními dvěma hráči vyrovnaný, ale zlom přesto přišel v jeho druhé části, kde budoucí vítěz nabral rozhodující náskok. Na 3. místě se umístil po sečtení všech hlasů  záložník z týmu FK Olešník "B" Petr VORNAY. Zrekapitulujme, že v podzimní části se mu podařilo ve 12i odehraných zápasech připsat 7 gólových zápisů a také on velkou měrou přispěl k faktu, že béčko Olešníku přezimuje na 1. místě tabulky OP. 2. místo v hlasování i díky velké fanouškovské základně obsadil hráč hájící barvy "B" muzstva SK Jankov Martin ŘEZNÍČEK. Byť za B tým nastoupil v pouhých 7 zápasech, dokázal se hned 3x trefit do soupeřovi sítě a vždy patřil k hlavním tahounům svého týmu. Jankovu "B" se na podzim příliš nedařilo, ale takřka ve všech zápasech, kdy se objevil Martin Řezníček na hřišti, získal tým nějaké body. A jsme u vyhlášení 1. místa, které pro sebe ukořistil jistě po zásluze nejen svými výkony na hřišti, ale i díky věrným fanouškům zlivské kopané a čtenářům našeho webu brankářská jednička SK Zlivi Jiří REMTA

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.