Hráčem 13. kola, Okresní přebor České Budějovice, se stává...

Datum kola: 04.11.2018

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Martin Šíma

42%

Poprvé v pozimní části OP Českobudějovicka se podařilo anketu o Hráče kola ovládnout hráči z týmu FK Olešník "B"/Temelín, což jistě ovlivnila i vzestupná forma tohoto rezrvního týmu, který kosí poslední týdny jednoho soupeře za druhým a před koncem poloviny sezóny se vyhřívá na krásném a hlavně zaslouženém 2. místě v tabulce. Do sestavy patří i Martin ŠÍMA, jenž pendluje mezi A-týmem i B- týmem a vždy je velkým přínosem mužstvu. V tomto kole to předvedl na domácím hřišti, když nastoupil za rezervu Olešníku a gólem + 2 asistencemi přispěl k vysoké výhře nad rezervou Jankova. Těšit se v brzké době můžete na rozhovor i s tímto výborným fotbalistou...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Pavel Pokorný 28%
3. Jan Hekrdla 15%


0

Vzhledem k tomu, že jsme během podzimu měli možnost poznat takřka celou jedenáctku týmu ze Zlivi, jejíž hráči hnet 8x ovládli anketu o Hráče kola, domluvili jsme se tedy se zástupci mužstva, že tentokrát i přes vítězství zlivského týmu, hráče do Sestavy kola nominovat nebudeme. Ani tak neměla anketa nouzi o dramatičnost a hlasování nakonec dopadlo takto... Na krásném 3. místě se umístil nejproduktivnější hráč kola Jan HEKRDLA ( TJ Slavoj Srubec ). Kapitán leadera soutěže pomohl o víkendu 2 góly a 2 asistencemi k vysokému vítězství nad Horní Stropnicí a potvrdil tak se svými spoluhráči, že se Srubec může pyšnit nejproduktivnějším útokem v OP. 2. místo obsadil obránce Pavel POKORNÝ ( TJ Sokol Žabovřesky ), jenž se do nominace dostal díky svému výkonu na hřišti Lokomotivy ČB "B", který korunoval jedinou vstřelenou brankou svého týmu a pomohl tak k zisku dalšího vzácného bodu ze hřiště soupeře. No a vítězstvím ve 13. kole ankety o Hráče kola se po sečtení všech hlasů může pyšnit Martin ŠÍMA ( FK Olešník "B"/Temelín ).

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.