Hráčem 12. kola, Okresní přebor České Budějovice, se stává...

Datum kola: 28.10.2018

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Karel Jindrle ml.

62%

Koho jsme ještě v Sestavě kola neměli je mladý 17-ti letý univerzální hráč týmu ze Zlivi Karel JINDRLE ml.. V tomto kole plnil na umělé trávě na Hluboké zodpovědně roli předstopera. Přitom dokázal podporovat neúnavně útok svého týmu. Pár minut před koncem mohl dokonce rozhodnout zápas, když se odhodlal vyvézt míč kolem dvou protihráčů, z asi 25 metrů se do něj opřel, jenže k jeho smůle střela skončila na břevně branky domácí Hluboké. S dalším členem ekipy vítězných hráčů se opět pokusíme spojit a připravíme rozhovor...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Martin Řezníček 24%
3. Pavel Pícha 6%


0

Jak už se tak trochu stalo zvykem v podzimní části OP Českobudějovicka, nebude tomu jinak ani ve 12. kole a Sestavu kola opět ovládl hráč mužstva Zlivi. Tentokrát přišlo velké množství hlasů od začátku byl souboj o prvenství vcelku vyrovnaný, což se ale v polovině hlasování zlomilo a vítěz byl nakonec opět jednoznačný. Všechny stupně vítězů obsadili obranáři svých týmů. Na 3. místě skončil Pavel PÍCHA ( SK Úsilné ), který se i z obranné řady gólově prosadil proti soupeři z Lokomotivy ČB a pomohl svému týmu k druhé výhře za sebou. Ke 2. místu jste svými hlasy pomohli obránci Martinu ŘEZNÍČKOVI ( SK Jankov "B" ). Do statistik se nezapsal nikterak, ale zkušeně dirigoval obranu Jankova a dokázal se svými spoluhráči eliminovat nejproduktivnější útok OP, kterým oplývá rezerva Rudolfova. Máme tady vítěze a na 1. místě se umístil další hráč z řad zlivského týmu Karel JINDRLE ml. ( SK Zliv ). 

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.