Hráčem 11. kola, Okresní přebor České Budějovice, se stává...

Datum kola: 21.10.2018

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Jakub Slavík

77%

Jakub SLAVÍK patří k mladší generaci hráčů, kteří reprezentují na hřištích soupeřů dres mužstva ze Zlivi. V prvním kole se hned uvedl hattrickem a dvěma asistencemi, přesto tenhle výkon nebyl cestou k titulu Hráče kola, který získal tehdy jeho spoluhráč z útoku Milan Ďurica. Poté přišel útlum a nebyl v zápasech svého týmu tolik výrazný a produktivní, přestože svým působením na hřišti byl týmu v každém utkání přínosem. Dočkal se ale v tomto kole, když měl opět nabito ostrými a 2 góly přispěl k domácí výhře, což jej také dostalo do nominace Sestavy kola. Vy jste pak svými hlasy rozhodli o jeho prvenství v anketě a na nás nyní je, abychom vám s tímto hráčem přinesli další z rozhovorů....

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Petr Vazač 12%
3. Miroslav Račák 5%


0

I po odehraném 11. kole se hlasovalo víceméně pro jednoho hráče, jakoby se stalo skutečností, že členové a fanoušci zbývajících týmů předem kapitulují, když se v nominaci Sestavy kola objeví hráč Zlivi... Rozhodně každý z nominovaných hráčů si případné vítězství zaslouží a není tomu jinak ani v tomto kole, které již posedmé ovládl zlivský hráč. Na 3. místě se umístil Miroslav RAČÁK ( TJ Calofrig Borovany ), který je ve 49 letech stále velkou oborou obranných řad svého týmu a tento víkend to potvrdil při domácím vítězství nad mužstvem z Hluboké. 2. místo si u vás, kteří jste hlasovali, vystřílel Petr VAZAČ ( SK Úsilné ), jenž 2 brankami přispěl k druhé výhře svého týmu v sezóně na hřišti Římova. A jak už bylo v úvodu naznačeno, Hráčem kola se stal člen aktuálně druhého týmu tabulky a nejmladší z trojice, která obsadila stupně vítězů, Jakub SLAVÍK ( SK Zliv ). 2 góly přispěl k výhře na domácím hřišti proti týmu ze Žabovřesk.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.