Hráčem 10. kola, Krajský přebor , se stává...

Datum kola: 14.10.2018

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Karel Rozboud

49%

Tato mladá nadějě Chotíkova podává v sezóně stabilně dobré výkony. Za ten proti Rapidu Plzeň byl trenérem Nyklesem nominován do naší Sestavy kola, kterou suverénně ovládl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Zbyněk Černý 23%
3. Martin Zítek 23%


0

Jak dopadlo hlasování o Hráče kola??

Na druhém, respektive třetím místě máme hráče, kteří obdrželi shodný počet hlasů, každý získal po 23%. Prvním z těchto borců je Martin Zítek, který se dostává do skvělé formy a právě jeho gól byl tím, který definitivně rozhodl utkání s Vejprnicemi. No a stejně hlasů jako Martin obdržel i Zbyněk Černý. Ten, jako správný kapitán, dirigoval hru Lhoty v zápase se Stříbrem a jednou brankou přispěl k triumfu domácích.

Vypadá to, že Chotíkov bude mít dokopnou tak týden, jelikož do kasy tohoto klubu přibude další obnos, tentokrát od Karla Rozbouda. Mladý záložník podal velmi dobrý výkon proti Rapidu, za který byl odměněn brankou a podařilo se mu získat 49% v naší anketě, gratulujeme.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.